L][Clan
Ja jestem za zmianą ze względu na to że jak na razie spotkałem się z 4 osobami co im strasznie laguje na TS3, a np. na Siegu nie wyobrażam sobie gry bez dobrej komunikacji.
Nie utrudniajmy gry innym naszym klanowi-czą!!!
Nigdy!!! Parę (a z 4-5) lat używam TS-a i nigdy nikt nie narzekał na niego w każdą grę co grałem zawsze był TS w każdym klanie w l2/TC:E/WoW i niespotkałem się jeszcze z czymś takim żeby komuś lagowało, jak się ma radiówe 512 kb to tak jest... VT to dziadostwo, ja jestem na nie... Jestem w 100% pewien, że to nie wina TSa tylko neta lub za długa droga miedzy uchem, a odbiornikami gdzie dochodzi głos, taka genetyka, nie ma że boli... o_0
Ostatnio edytowany przez Mershero (2010-05-20 20:35:25)
Nie chodzi o problemy z łączem... Chodzi o problemy z za słabym komputerem i za dużym obciążeniem procesora przez program TS3. Przy Vencie nie mam wiekszych problemów... a jeśli miałbym grać na ts3, to sorry... ale targetowanie wyłącznie przez pisanie w kosoli... tzw. Żaluzje.
p.s. VT nie jest złym komunikatorem.
Z słabym komputerem? Ja nie ciągnę nigdy za sobą boxa, bo by mi muliło kompa, a dla ciekawostki mój kumpel ma jeszcze słabszego kompa na dobrych duzych serwach 5 min mu się Giran ładuję i jakoś nie ma problemów z TS...
VT jest c...owy jak nieszczęście. No, ale najwidoczniej będzie VT... a było tak pięknie, nie pięknie (pięknie to pedalskie słowo), było zajedwabiście (nie można przeklinać to nie piszę wiadomo jakiego słowa...)
o.k... Gram na starszym sprzęcie.
W cale nie widać różnicy. Mersh po jaki .... piszesz na shoucie ze kazdy ma dawac nie... to jest decyzja kazdego z osoba.
a tu małe przedstawienia dla niedowiarków.
http://img13.imageshack.us/gal.php?g=omgyg.jpg
Nie widać różnicy. dodaj, że na ts nie ma aktualnie ludzi.
Pozdro.
Ja powiem tak, na Ventrilo mnie nie zobaczycie Nie jest to mój kaprys czy coś, po prostu mi nie działa, dlaczego nie mam zielonego pojęcia, nie jedna osoba już próbowała uruchomić to diabelstwo i poległa. Chcecie przyjedźcie i próbujcie
Nawet znajomy co na informatykę chodzi nie wie czemu nie działa
W związku z powyższym postem
test nr 3
http://img26.imageshack.us/img26/1552/omg3.jpg
test nr 4 [podobno najlepszy komunikator Mumble]
http://img156.imageshack.us/img156/8520/omg4j.jpg
Ostatnio edytowany przez StiX (2010-05-20 22:32:11)
tej, grałem przez 4 lata jakieś w gierkę co się zowie america's army, przede wszystkim mecze, turnieje itp.
Jak się przerzuciliśmy na VT, to nam szczęka opadła, że takiego gówna jak TS używaliśmy Dużo lepsza jakość dźwięku, duuuuużo mniejsze opóźnienie w wysyłaniu głosu.
Ale żeby nie było - mówię o TS2, z wersją trzecią nie miałem porównania. I wali mnie, czego będziemy używać
Mershero, jak to jest być homofobem? ;>
soil napisał:
tej, grałem przez 4 lata jakieś w gierkę co się zowie america's army, przede wszystkim mecze, turnieje itp.
Jak się przerzuciliśmy na VT, to nam szczęka opadła, że takiego gówna jak TS używaliśmyDużo lepsza jakość dźwięku, duuuuużo mniejsze opóźnienie w wysyłaniu głosu.
Ale żeby nie było - mówię o TS2, z wersją trzecią nie miałem porównania. I wali mnie, czego będziemy używać
Mershero, jak to jest być homofobem? ;>
Popieram,ale jest cos jeszcze. TS2 to gono a TS3 to mega gowno !!!!!!!
Ventrilo rulez
Opóźnienia no qrw... bo nie wytrzymam... Na ts2 z kumplami puszczaliśmy sobie w tej samej sekundzie filmik i wszyscy jakoś równo się śmiali jak było coś śmiesznego, może zdarzało się, że ktoś miał 1 sec +/- ale na siege to nie bardzo robi różnice z resztą nikt nie narzekał na opóźnienia podczas meczy gdzie na prawdę szybko trzeba było powiedzieć co i jak, a poza tym to Lang nie może używać tego gówna ]:-> a na mumble nie byłem i nie chce być...
TS ftw!
"Mershero, jak to jest być homofobem?"
Zaj...ście
"Mersh po jaki .... piszesz na shoucie ze kazdy ma dawac nie... to jest decyzja kazdego z osoba."
Bo trzeba się zlitować nad biednym Langiem który nie może używać tego złego komunikatora, chcę po prostu jak najlepiej dla moich kochanych klanowiczy!
(A dla jaj :-F).